مطالب علمی

مطالعات بسیاری حاکی از مفید بودن گردو برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و پیشگیری از ابتلا به برخی دیگر بوده است و نتایج بررسی های جدید تاکید می کند که مصرف ماهانه ۲۲۰ گرم گردو یا بیشتر خطر دیابت نوع دو را ۲۴ درصد کاهش می‌دهد.

 پژوهشگران علوم پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته بر روی رژیم غذایی و وضع سلامتی ۱۳۸ هزار زن نشان  داده است که مصرف گردو ممکن است  خطر دیابت نوع دو در زنان را کاهش دهد .

آنها از سال ۱۹۹۹ به جمع آوری اطلاعات درباره مصرف گردو پرداختند و زنان را برای ده سال تحت نظر گرفتند و دریافتند که در مجموع ۵۹۳۰ نفر آنها به دیابت نوع دو مبتلا شده اند.

زنانی که گردو می خوردند در مقایسه با کسانی که نمی خوردند وزن کمتری داشتند، ماهی بیشتری می خوردند و بیشتر ورزش می کردند.

با این حال محققان همه این عادات را در محاسبات خود وارد کردند تا علت ارتباط مصرف گردو و دیابت نوع دو مشخص شود و دریافتند که مصرف ماهانه ۲۲۰ گرم گردو یا بیشتر خطر دیابت نوع دو را ۲۴ درصد کاهش می دهد.

میزان اسیدهای چربی اومگا ۳ و اومگا ۶ مغز گردو بسیار بالاست و همین عناصر می تواند در مقابله با دیابت نقش داشته باشد.

دکتر فرانس هو استاد دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و نویسنده اصلی این مقاله گفت: “تحقیقات زیادی درباره تاثیر میوه های مغزدار بر سلامت قلب انجام شده. اما این اولین بار است که ارتباط گردو و دیابت بررسی می شود.”

به گفته او گردو ممکن است دارای خواص منحصر به فردی باشد.

این مطالعه با کمک مالی موسسه ملی بهداشت آمریکا و کمیسیون گردوی کالیفرنیا انجام شد.

دانشمندان آمریکایی در ماه مارس ۲۰۱۱ اعلام کردند که گردو در میان هسته های روغنی از همه مفیدتر است و توصیه کردند که مصرف آن بخشی از یک رژیم سالم باشد.

گفته شد که گردو در مقایسه با بقیه مغزدارها مثل بادام، بادام زمینی و پسته بیشترین تراکم از عناصر آنتی اکسیدان را دارد یعنی دو برابر. اکسیدان ها از عوامل پیری سلول ها هستند و گردو آکنده از ویتامین هایی است که خاصیت آنتی اکسیدان دارند.

به علاوه متخصصان می گویند که آنتی اکسیدان های گردو موثرتر از سایر مغزدارهاست.

در سال ۲۰۱۲ هم گزارش شد که مصرف روزانه گردو باعث بهبود کیفیت اسپرم در مردان جوان می شود.

و البته مطالعات دیگری هم بوده که به مفید بودن مغزدارها در کاهش خطر بیماری قلبی و بعضی انواع سرطان اشاره داشته است.

نتایج این تحقیق در شماره ماه آوریل نشریه تغذیه منتشر شده است .

پیش از این نیز عنوان شده بود که مصرف مقادیر کمی از هسته‌های روغنی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلی، بعضی انواع سرطان، دیابت نوع۲ و بعضی مشکلات بهداشتی دیگر را کاهش دهد.و گردو دو برابر سایر هسته‌های روغنی،  آنتی‌اکسیدان دارد پس می‌تواند خودش را به‌عنوان عنصر جوان‌سازی نیز معرفی کند.

  • Ali.CH

پزشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی