مطالعات بسیاری حاکی از مفید بودن گردو برای درمان بسیاری از بیماریها و پیشگیری از ابتلا به برخی دیگر بوده است و نتایج بررسی های جدید تاکید می کند که مصرف ماهانه ۲۲۰ گرم گردو یا بیشتر خطر دیابت نوع دو را ۲۴ درصد کاهش میدهد.
پژوهشگران علوم پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته بر روی رژیم غذایی و وضع سلامتی ۱۳۸ هزار زن نشان داده است که مصرف گردو ممکن است خطر دیابت نوع دو در زنان را کاهش دهد .
آنها از سال ۱۹۹۹ به جمع آوری اطلاعات درباره مصرف گردو پرداختند و زنان را برای ده سال تحت نظر گرفتند و دریافتند که در مجموع ۵۹۳۰ نفر آنها به دیابت نوع دو مبتلا شده اند.
زنانی که گردو می خوردند در مقایسه با کسانی که نمی خوردند وزن کمتری داشتند، ماهی بیشتری می خوردند و بیشتر ورزش می کردند.
با این حال محققان همه این عادات را در محاسبات خود وارد کردند تا علت ارتباط مصرف گردو و دیابت نوع دو مشخص شود و دریافتند که مصرف ماهانه ۲۲۰ گرم گردو یا بیشتر خطر دیابت نوع دو را ۲۴ درصد کاهش می دهد.