مطالب علمی

محققان موسسه «انگری لایف» با مطالعه روی رده‌های سلولی مختلف موش‌ها، دریافتند که میوه‌هایی مانند هلو، آلو و شلیل می‌توانند سلاحی در برابر سندرم متابولیک و دیابت باشند.

براساس این گزارش، محققان افزودند که ترکیبات «فنلی» موجود در هسته این میوه ها، علاوه بر خاصیت ضدچاقی و ضد دیابتی، می‌تواند با کاهش میزان کلسترول بد (LDL)، از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی نیز جلوگیری کند.

نتایج حاصل از این گزارش حاکی است که چهار گروه عمده موجود در این میوه‌ها شامل فنول‌ها، آنتوسیانین‌ها و اسیدهای کلوروژنیک و مشتقات کاتچین می‌توانند با زیر و بم کردن ژن‌ها و پروتئین‌های سلولی در مقابل بروز التهابات ناشی از این بیماری‌های اقدام کنند.

گفتنی است؛ هسته هرکدام از این میوه‌ها حاوی گروه‌های فنلی مشابه ولی با نسبت‌های متفاوت است که در صورت استفاده، اثرات یکدیگر را تکمیل می‌نمایند.

  • Ali.CH

پزشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی